Warning: session_start(): open(/opt/alt/php73/var/lib/php/session/sess_a057b818a31e2312c7e3046a4cb7b573, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/l5tncmmvh64w/domains/rocksport.no/html/wp-content/themes/montreal/header.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php73/var/lib/php/session) in /home/l5tncmmvh64w/domains/rocksport.no/html/wp-content/themes/montreal/header.php on line 1
Aldri God Alene

portrett2-v2Dag Erik begynte sin foredrags-karriere i 1997

Dag Erik, dette er Frank Beck!  – Du må holde et foredrag for meg førtkommende fredag i Arendal, fordi det dessverre har blitt en dobbeltbooking, går det bra? * Det hørtes ut som en ordre men det var formet som et spørsmål. 

Kalenderen viste august, året var 1996 og livet ble aldri det samme igjen for Dag Erik Pedersen.

Men en ting skal han ha, han nølte ikke og dro til Arendal og holdt sitt første foredrag for omlag 100 mennesker. Det ble en grufull opplevelse. Etter 3 minutter mistet han det helt, lappen med noen stikkord ga han ingenting og hele seansen var et langt rop om hjelp. Omtrent som mitt første sykkelritt, sier Dag Erik  i dag.

På veien hjem fra Arendal bestemte jeg meg for aldri å gå på scenen igjen,før jeg hadde mitt eget foredrag klart, jeg kunne ikke stå å sitere hverken Frank Beck eller andre, jeg måtte snakke om det jeg kunne stå for, sier Dag Erik. Ikke det at jeg trodde det skulle komme flere forespørsler, men dersom det skulle skje måtte jeg være forberedt, sier han.

I dag er historien om den lille gutten som ble sist i alle sykkelritt i starten, blitt til «Aldri God Alene» – Norges mest etterspurte foredrag de siste 15 årene.

Foredraget er først og fremst et lynkurs i å tenke positivt. Det handler om hvor god du kan bli om du jobber med noen isteden for mot. Historien er læren om samarbeid og om den lille gutten som etterhvert ble kaptein på verdens beste profflag.

– Aldri God Alene har den beste evalueringen og et budskap publikum husker lenge
– Aldri God Alene er nå klart i sin engelske versjon, utarbeidet av to engelske oversettere og en profesjonell engelsk tekstforfatter

Nedlastninger:

* Vignette til foredrag
* Il Diablo 1982
* Foredragsbakgrunn